Jongerenvakanties

jeugdvakanties 2012

Leukste zomerkampen en jeugdvakanties
Vinea is de grootste Nederlandse reisorganisatie voor kinderen en jongeren. Ons aanbod bestaat uit meer dan 140 verschillende reizen in binnen- en buitenland. Daar zit vast wel iets voor jou tussen!


Vinea specialist in zomerkampen en jeugdvakanties

Al 60 jaar dé specialist voor jongerenvakanties
Wij organiseren al 60 jaar jeugdreizen en zomerkampen in de leeftijd van 7 - 19 jaar. In al die jaren hebben we al meer dan 100.000 kinderen een topvakantie bezorgd. Of je nu wilt kitesurfen, snowboarden, paardrijden of iets anders, vanuit ons hoofdkantoor in Sneek werken we keihard om jouw vakantie onvergetelijk te maken!
60 jaar Vinea: zeker en vertrouwd op vakantie

Op reis met leeftijdsgenoten
Of je nu alleen komt, of samen met een vriend of vriendin, bij ons ben je nooit alleen. Al onze vakanties zijn ingedeeld in groepen met kleine leeftijdsverschillen. Dit doen we omdat elke leeftijdsgroep andere interesses, vakantiewensen en verantwoordelijkheden heeft. Zo bieden we jou en je reisgenoten de vakantie die bij je past!
Kids Only

Onze reisleiders staan altijd voor je klaar
De enthousiaste reisleiding zorgt voor een leuke en gezellige sfeer op vakantie. Elke dag bedenken ze weer een nieuw spel of een te gekke activiteit. Je kunt dag en nacht bij ze terecht voor vragen, verhalen en problemen. Wat er ook gebeurt, de staf staat altijd voor je klaar!
Waarom op reis met Vinea

Veel uitdagende activiteiten
De hele vakantie wordt er een programma aangeboden met activiteiten, spellen en gezelligheid. Onze vakanties zijn inclusief verblijf, eten, drinken, vermelde uitstapjes en gebruik van allerlei materialen. Vinea heeft daarom heel veel eigen materiaal: van fietsen, tenten en rugtassen tot boten, wetsuits en surfplanken.
Materiaal tijdens een Vinea vakantie

De mooiste locaties
Of je nu in een hostel, vakantiehuis, appartement of op de camping zit, Vinea stelt hoge eisen aan alle accommodaties in binnen- en buitenland. Alle locaties liggen in een prachtige omgeving: bij een zwembad, middenin de natuur, vlakbij het strand of in het centrum van een wereldstad.
Duurzaam toerisme

Als één vakantie niet genoeg is...
Wil jij twee vakanties van een week achter elkaar doen, dan regelen we dat voor je! Kies je voor een vakantie in Nederland? Op de tussenliggende zaterdagavond en de zondagmorgen, als er geen deelnemers zijn, verblijven er altijd wel stafleden op de accommodatie. In het buitenland is het nog makkelijker, daar sluiten de reizen gewoon op elkaar aan.